Kongevejen 153, 2830 Virum

(samme bygning som HusCompagniet)

  71 74 60 70

mail@kiropraktor-virum.dk

Kiropraktor Virum

- dine lokale kiropraktorer

 

v/ Dinaz og Anders Schjerning

Om klinikken og behandler

Klinikken bestyres dagligt af Kiropraktor Anders Schjerning. 

Autoriseret af Sundhedsstyrelsen og overenskomst med den offentlige sygesikring, samt medlem af Dansk Kiropraktor Forening.
Jeg blev uddannet med merit i 2015 som Doctor of Chiropractic i England på Anglo-European College of Chiropractic. Herefter har jeg arbejdet hos Kiropraktorerne Lyngby indtil 2019, hvorefter jeg startede Kiropraktor Virum.Jeg tager løbende ekstrauddannelser i både ind- og udland, hvor mine interesser primært har ligget indenfor justeringsteknik af columna (rygsøjle) og ekstremiteter, men i senere tid har udviklet sig til anvendt kinesiologi, funktionel neurologi og det traditionelle kinesiske meridian system. Jeg holder mig løbende opdateret på den evidensbaserede udvikling indenfor mit fag, men holder især ekstra øje på de teknikker og behandlinger der tænker på sammenhængen mellem kroppen, underbevidstheden og årsagskæder.

Til selve behandlingen benytter jeg mig af manipulation, bløddelsbehandling, nåleterapi, taping osv. Behandlingen bliver tilpasset ud fra den enkeltes behov og ønsker hver gang.

Kiropraktor Dinaz Schjerning

Autoriseret af Sundhedsstyrelsen og overenskomst med den offentlige sygesikring.

I 2013 blev jeg uddannet Doctor of Chiropractic på Anglo-European College of Chiropractic i England. Herefter har jeg arbejdet 2 år på klinik i min hjemby Gøteborg i Sverige. Jeg flyttede til Danmark i 2015 og fik ansættelse hos Kiropraktorerne Lyngby. I 2021 startede jeg hos Kiropraktor Virum.

Jeg tager løbende ekstrauddannelser i både ind- og udland, hvor mine interesser primært er at løse bevægeapparatsproblemer hos voksne i forbindelse med columna (rygsøjle) og ekstremiteter. Herudover har jeg en stor interesse i at behandle gravide, børn og babyer. Til selve behandlingen benytter jeg mig af manipulation, bløddelsbehandling, laser, tapning osv. Behandlingen bliver tilpasset ud fra den enkeltes behov og ønsker hver gang.