Kongevejen 153

2830 Virum

(samme bygning som HusCompagniet)

  71 74 60 70

mail@kiropraktor-virum.dk

Kiropraktor Virum

- dine lokale kiropraktorer

 

v/ Dinaz og Anders Schjerning

Baggrund for behandlingen


Kiropraktorer har i alt seks års uddannelse i at undersøge, diagnosticere og behandle smerter og funktionsproblemer i kroppens muskler og led. Det er med dette udgangspunkt vi specialiserer os i det, vi kalder neuromuskuloskeletale lidelser (nerve, muskler og led). Hvis der findes indikationer til grundlag for yderligere undersøgelser, har vi mulighed til at sende til røntgen-, ultralyd- eller MR-skanning. Kiropraktiske behandlinger er yderligere støttet af den offentlige sygesikring, samt sygesikringen ’danmark’ også giver tilskud. Se priser og tilskud: 

Kiropraktik er for alle aldre

I Danmark er lændesmerter den hyppigste årsag til, at patienter konsulterer deres læge, kiropraktor eller fysioterapeut. Det er også den lidelse, der er forbundet med flest udgifter i præmærsektoren, og er den mest almindelige årsag til sygefravær og tidlige pensioner (DKF 2019). Mange af de problemer de fleste oplever gennem dagligdagen, kan være gener fra længerevarende slid i kroppen som holdnings- og ergonomiske forhold, ift. kontorarbejde, manuelt arbejde og gentagne løft mv.

Dog kan gener også hænde akut fra sport eller fritid. Børn kan også have gavn af kiropraktik, og mange oplever desværre i dag tiltagne skulder- og nakkeproblemer. Være det sig holdningsproblemer på skolestolen eller for meget iPad/mobil-brug, trampolinuheld, vokseværk etc, så kan kiropraktik oftest gøre en positiv forskel.