Kongevejen 153

2830 Virum

(samme bygning som HusCompagniet)

  71 74 60 70

mail@kiropraktor-virum.dk

Kiropraktorklinikken er fortsat åben, da det autoriserede sundhedsvæsen ikke er omfattet af de seneste restriktioner á 16. december 2020.

De almindelige regler om afbud senest 24 timer før, gælder stadig.

Kiropraktor Virum

- din lokale kiropraktor

 

v/ Anders Schjerning

D. 1. marts starter Kiropraktor Dinaz Schjerning på klinikken. Dinaz er, ligesom Anders, uddannet i England på Anglo-European College of Chiropractic og blev færdig i 2013. Siden da har hun arbejdet som kiropraktor i Gøteborg og Lyngby.

Dinaz arbejder ud fra et holistisk perspektiv, nysgerrig på at finde sammenhæng i kroppen og har erfaring med at behandle personer i alle aldre. Derudover har hun en ekstra efteruddannelse i pædiatrisk undersøgelse og behandling og ser også gerne børn og babyer, samt gravide. I sin fritid laver hun gerne mad, elsker at læse, og er glad for styrketræning. Hun har sammen med Anders 2 dejlige piger på 1 og 3 år, så det er aldrig kedeligt hjemme hos familien Schjerning 😉

Om klinikken og behandler

Klinikken bestyres dagligt af Kiropraktor Anders Schjerning. 

Autoriseret af Sundhedsstyrelsen og overenskomst med den offentlige sygesikring, samt medlem af Dansk Kiropraktor Forening.
Jeg blev uddannet med merit i 2015 som Doctor of Chiropractic i England på Anglo-European College of Chiropractic. Herefter har jeg arbejdet hos Kiropraktorerne Lyngby indtil 2019, hvorefter jeg startede Kiropraktor Nord i Virum.Jeg tager løbende ekstrauddannelser i både ind- og udland, hvor mine interesser primært har ligget indenfor justeringsteknik af columna (rygsøjle) og ekstremiteter, men i senere tid har udviklet sig til anvendt kinesiologi, funktionel neurologi og det traditionelle kinesiske meridian system. Jeg holder mig løbende opdateret på den evidensbaserede udvikling indenfor mit fag, men holder især ekstra øje på de teknikker og behandlinger der tænker på sammenhængen mellem kroppen, underbevidstheden og årsagskæder.

Til selve behandlingen benytter jeg mig af manipulation, bløddelsbehandling, nåleterapi, taping osv. Behandlingen bliver tilpasset ud fra den enkeltes behov og ønsker hver gang.