Kongevejen 153

2830 Virum

(samme bygning som HusCompagniet)

  71 74 60 70

mail@kiropraktor-virum.dk

Kiropraktorklinikken er fortsat åben, da det autoriserede sundhedsvæsen ikke er omfattet af de seneste restriktioner á 16. december 2020.

De almindelige regler om afbud senest 24 timer før, gælder stadig.

Kiropraktor Virum

- din lokale kiropraktor

 

v/ Anders Schjerning

D. 1. marts starter Kiropraktor Dinaz Schjerning på klinikken. Dinaz er, ligesom Anders, uddannet i England på Anglo-European College of Chiropractic og blev færdig i 2013. Siden da har hun arbejdet som kiropraktor i Gøteborg og Lyngby.

Dinaz arbejder ud fra et holistisk perspektiv, nysgerrig på at finde sammenhæng i kroppen og har erfaring med at behandle personer i alle aldre. Derudover har hun en ekstra efteruddannelse i pædiatrisk undersøgelse og behandling og ser også gerne børn og babyer, samt gravide. I sin fritid laver hun gerne mad, elsker at læse, og er glad for styrketræning. Hun har sammen med Anders 2 dejlige piger på 1 og 3 år, så det er aldrig kedeligt hjemme hos familien Schjerning 😉

Baggrund for behandlingen


Kiropraktorer har i alt seks års uddannelse i at undersøge, diagnosticere og behandle smerter og funktionsproblemer i kroppens muskler og led. Det er med dette udgangspunkt vi specialiserer os i det, vi kalder neuromuskuloskeletale lidelser (nerve, muskler og led). Hvis der findes indikationer til grundlag for yderligere undersøgelser, har vi mulighed til at sende til røntgen-, ultralyd- eller MR-skanning. Kiropraktiske behandlinger er yderligere støttet af den offentlige sygesikring, samt sygesikringen ’danmark’ også giver tilskud. Se priser og tilskud: 

Kiropraktik er for alle aldre

I Danmark er lændesmerter den hyppigste årsag til, at patienter konsulterer deres læge, kiropraktor eller fysioterapeut. Det er også den lidelse, der er forbundet med flest udgifter i præmærsektoren, og er den mest almindelige årsag til sygefravær og tidlige pensioner (DKF 2019). Mange af de problemer de fleste oplever gennem dagligdagen, kan være gener fra længerevarende slid i kroppen som holdnings- og ergonomiske forhold, ift. kontorarbejde, manuelt arbejde og gentagne løft mv.

Dog kan gener også hænde akut fra sport eller fritid. Børn kan også have gavn af kiropraktik, og mange oplever desværre i dag tiltagne skulder- og nakkeproblemer. Være det sig holdningsproblemer på skolestolen eller for meget iPad/mobil-brug, trampolinuheld, vokseværk etc, så kan kiropraktik oftest gøre en positiv forskel.